Rama Kien Lifestyle Resort
Rama Kien Lifestyle Resort
Rama Kien Lifestyle Resort


423/2 Moo 10, Soi 15
Thappraya Road
Pattaya 20260
Chonburi, Thailand
www.rama-kien.com

+66 (0)931168522 (Mobile)
+66 (0)38 364 919  (Fixed)
+66 (0)38 050 213   (Fax)

Email: info@rama-kien.com
Dit kleine, rustig gelegen resort nodigd paartjes uit voor een avontuurlijke, nudisten vakantie in een veilige, totaal afgeschermde omgeving. Rama Kien Resort heeft 21 gasten kamers rondom het zwembad, verdeeld over 4 etages. De kamers op de begane grond zijn allemaal slechts een paar meter vanaf het zwembad.

Rama Kien Lifestyle resort biedt gasten uit de hele wereld de mogelijkheid een spannende nudisten (naturisten) vakantie in en om het zwembad te houden.

Binnen Rama Kien, zijn er geen grenzen gezet aan je fantasieen. Relax of heb spannende momenten in of rond het zwembad, maak een praatje onder het genot van een drankje aan de bar of doe gewoon niets. Elke dag in Rama Kien is een nieuwe dag om je fantasieen uit te leven.
English
Deutsch
Welkom bij Rama Kien Lifestyle Resort
het exclusive, nudisten/naturisten, paren resort in Pattaya, Thailand
Rustig gelegen tussen Jomtien en Pattaya, biedt dit kleine lifestyle naturisten swinger resort de perfecte uitvalsbasis om de nabijgelegen stranden van Thailand te bezoeken en 's avonds de geneugten van Pattaya en Jomtien met zijn vele bars en restaurants te ontdekken.
De 21 deluxe kamers zijn allemaal voorzien van kingsize bedden, airconditioning, televisie, koelkast en alles wat u nodig heeft om uw verblijf zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken tegen een zeer betaalbare prijs.

Onze philosophie is: alles mag, niets moet. Je kunt meer te weten komen op onze FAQ.
Pattaya Bay at dawn. Click on the image for enlarge
Weekday Promotion