Rama Kien Lifestyle Resort
Rama Kien Lifestyle Resort
Rama Kien Lifestyle Resort


423/2 Moo 10, Soi 15
Thappraya Road
Pattaya 20260
Chonburi, Thailand
www.rama-kien.com

+66 (0)931168522 (Mobile)
+66 (0)38 364 919  (Fixed)
+66 (0)38 050 213   (Fax)

Email: info@rama-kien.com
Rama Kien is een klein, uitsluitend voor paren, lifestyle Resort in Pattaya, Thailand. Rondom het grote zwembad hebben wij 21 mooie, van alle gemakken voorziene kamers die je verblijf hier aangenaam en komfortabel maken: grote King Size bedden, koelkast, Airconditioner, badkamer met douche, etc.

In Rama Kien vind je een ongedwongen atmosfeer naar het motto "Alles kan, niets moet". Daar wij ook een nudisten resort zijn, verwachten wij wel dat onze gasten die in het Resort verblijven naakt rekreeren, waar dat maar mogelijk is. Op koude dagen of avonden (die bijna niet voorkomen) is het toegestaan lichte kleding te dragen, behalve op de Woensdag avond buffet-party, waar de dress code ook naakt is. Het zwembad is puur textiel vrij. Je kunt bij ons overal in je blootje lopen, inklusief de maaltijden. Heb je zin in een Thaise massage?  Rama Kien biedt een veilige, rustige omgeving en 100% privacy voor de aanwezige gasten. Alleenstaande heren of dames worden niet toegelaten dus we hebben nooit een mannen of vrouwen overschot.
Meer over Rama Kien Resort
Pattaya is beroemd als vakantie oord danzij de vele bars en restaurants waar toeristen Thailand kunnen ontdekken. Rama Kien is op slechts 10 minuten aftstand (met taxi, auto of motorfiets) van het opwindende centrum. Bezoek de shows, geniet van het lokale eten en het bruisende nachtleven van Pattaya. Het is een "Once in a lifetime" ervaring.
Bij Rama Kien kunnen paartjes van een mooie, opwindende en tegelijkertijd ontspannende lifestyle vakantie genieten. Het weer is bijna altijd mooi, Thailand is het land van de glimlach en het strand is niet ver weg.
Naam:
Email:
Vraag:
Type the code from the image on the left. NOT case sensitive.
Click for new image.
Land:
Hier kun je meer informatie aanvragen:
(geen reservering of beschikbaarheid aanvraag)
Gebruik het onderstaande formulier om kontakt met ons op te nemen. Als je wilt boeken of wilt weten of er kamers beschikbaar zijn, klik dan hier.
Een verblijf bij Rama Kien Resort is aan fantastische manier om andere ruimdenkende  paren te ontmoeten en voor die, die nieuwsgierig naar deze manier van leven zijn. Een unieke manier vrij denken mensen en gelijkgestemde te treffen. Ons resort is een goede plaats om je fantasien ongestoord de vrije loop te laten. Wat in Rama Kien gebeurd blijft in Rama Kien.